9 Mart 2017 Perşembe

Maestra (Maestra, #1)

Kitap Adı: Maestra
Özgün Adı: Maestra
Kitap Yazarı: Lisa S. Hilton
Çeviren: Selim Yeniçeri
Yayınevi: OkuyanUs
Sayfa Sayısı: 364
Baskı Yılı: 2016


Maestra, uzun zamandır kitaplığımda bekliyordu. Artık elim gitti ve okudum. Ama acaba okumasa mıydım :D Beklentilerimin oldukça altında kalan bir kitap oldu.

Judith, bir sanat galerisinde asistan olarak çalışıyor. Ama işinde oldukça mutsuz, sürekli eziliyor falan. Kazandığı paradan da çok memnun değil. Böylece akşamları da bir kulüpte (?) eskort olarak çalışmaya başlıyor.

Sanat galerisi olunca, sahtecilikler, arka planda dönen olaylar falan da çok oluyor tabii ki :D Judith de bununla ilgili bir sırı ortaya çıkarınca işten atılıyor, bu olayla da gözü dönüyor ve sonra olaylar olaylar :D



Böyle devam ediyor işte kitap. Judith oradan oraya seyahat ediyor, bir şeyler yapıyor falan. Kitap fazla uzun ve sıkıcı. Bitsin artık diye okudum yine. Kitabın arkasında "Ejderha Dövmeli Kız'ın tahtını sallıyor." diye bir yorum var. Kimse kusura bakmasın da bu kitap Ejderha Dövmeli Kız'ın tırnağı bile olamaz :D

Son olarak, kitaplarla ilgili böyle kısıtlamalar yapmayı hiç sevmiyorum ama kitapta bol bol sevişme sahnesi var ve oldukça detaylı sahneler :D Dolayısıyla, böyle şeylerden rahatsız oluyorsanız bu uyarıya dikkat edebilirsiniz.

Özgün konu ve güzel bir kurgu (%35): 2/5
Eh :D

Sürükleyici/Akıcı olma (%45): 2/5
Bu da eh :D

Çeviri ve baskı kalitesi (%5): 5/5
Çeviri ve baskıda bir problem yoktu.

Orijinal isim (%10): 5/5
Güzel! :D

Güzel kapak (%5): 3/5 
Kapakta bir olay yok :D

Final puanı: 2,5

1 yorum: